onsdag 18. august 2010

...massevis av bokser

Hjemme hos Sykkelpikene er det bokser av alle slag, gamle og nye, av metall og tre ( joda, en og annen i plast er det og). Jeg har nok arvet denne lideskapen for bokser fra min mor, hun har samlet på riktig gamle bokser i mange år.....og noen av de bor nå hos meg!

For å markere skolestart denne uka fikk jentene nye matbokser fra Den Blaa Dør, i god og gammeldags utførelse..... Koselig å sende dem på skolen med disse flotte boksene fulle av næringsrik mat.....



6 kommentarer:

  1. Hei Marit!
    Så hyggelig at du liker bloggen min;)
    Du har også en flott blogg, denne må jeg lese mer i:)
    Skjønne bokser!

    SvarSlett
  2. Du har virkelig mange fine bokser!
    I dag kikket jeg på en fin kakeboks som jeg engang har fått i gave av deg......fikk nesten litt lyst til å bake småkaker å legge oppi....tenkte faktisk på om jeg skulle lage et blogginnlegg om gamle bokser..

    Jeg leter litt etter en matboks til storesøster som starter på skolen i morgen. Har mange i rosa plast, men vil ha en med flere rom, så matpakkene kan bli litt mer spennende uten å bli helt blandet.

    Her nyter vi varme sommerdager.....

    Hilsen B

    SvarSlett
  3. For eit flott utvalg nydelege boksar!

    God onsdagskveld. :)

    SvarSlett
  4. Hei hei! tusen takk for en fantastisk fin nettbutikk. jeg har nettopp kjøpt noen søte setetrekk til min danske bestemorsykkel (velorbis) Den kommer til å bli så pen- og rumpa så tørr, heretter!

    Jeg søkte så mange ganger på google (på engelsk, vel og merke)- og hadde nesten gitt opp da jeg helt til slutt bestemte meg for å prøve på norsk. HURRA, så fant jeg dere! herlig!

    stikk gjerne innom bloggen min og si hei!

    xx T

    SvarSlett
  5. ÅÅ jeg ble helt forelsket i den firkantede med blomster... Dåååån... Jeg har nok samme "sykdommen" jeg også... Men guri for en kjekk "sykdom" å ha;)

    SvarSlett