lørdag 21. august 2010

......bjelleklang,bjelleklang...


Posted by PicasaI disse dager venter vi på at den snille postmannen vår skal komme med en mengde pakker hjem til Sykkelpikene. Vi er så heldige at vi har en postmann av det gode gamle slaget..... selv om vi bor i byen.Han slår gjerne av en prat når han kommer på døra, det virker som han har all verdens tid og humøret er bestandig på topp. Beundringsverdig og veldig koselig!


Vi håper nå han snart banker på igjen, for vi venter på disse flotte sykkelbjellene ( flere motiv enn vist på bildet)Vi får inn både store bjeller som sier "DING-DONG" og mindre bjeller som sier "pling-pling".....for smak og behag! Det er faktisk slik at bjelle på sykkelen er påbudt, men tenk at mange sykler selges uten....huff og huff!!

Har du bjelle på din sykkel?


God lørdagskveld til dere alle...med og uten bjelle!!!

1 kommentar:

 1. ..bjellen på syklen synger glad sin sang, som akkompagnement, som bryllupsklokkeklang, og er du glad i meg, så sier du ikke nei, så sykler vi sammen på livets landevei.....

  Jeg har en kjedelig, svart duppedings av ei sykkelbjelle. Men, den virker. Merkelig, men folk er ikke så flinke til å plinge når de vil forbi - det er liksom bedre å brøyte seg vei i stedet for å plinge vennlig løype.....er det ulik sykkelkultur rundt omkring, kanskje?

  Den rosa bjella var jo veldig søt, men tror den skjærer litt på en rødorange sykkel.....

  Ha ei strålende uke!
  Klem fra Moccamamma

  SvarSlett