lørdag 7. august 2010

Sykkelpikene i VG


Det var veldig moro at Sykkelpikene ble nevnt gang på gang i gårdagens sykkelbilag i VG. En aldri så liten seier for en liten nettbutikk. Tror vi kan si at vår lille nettbutikk, styrt fra en krok på soverommet, har norges beste utvalg av sykkel- og skatehjelmer. Og bedre skal det bli.....vi jobber med saken! 
 
For bare få måneder siden satt vi på et hotellrom i Danmark og lurte på om en slik sykkelhjelmbutikk ville være liv laga......og svaret har vi fått; Sykkelpikene har livets rett!
2 kommentarer:

 1. Hei Marit!

  Gleder meg på dine vegne, og for alle damer som nå kan få kjøpt seg en pen hjelm hos Sykkelpikene. Håper det var mange som leste avisa, og som fikk navnet inn på netthinna.

  Her har det vært dårlig sykkelvær i sommer, hvertfall for oss med dårlige klær ;)

  Klem B

  SvarSlett
 2. hei marit

  tusen takk for koselige ord fra deg inne hos meg :)

  jeg liker så godt interiøret hjemme hos deg så jeg lagde et innlegg inne hos meg med bilder fra deg, håper det er ok!? hvis ikke så sier du bare ifra...

  leste en bok i sommer som var knallbra: pinnsvinets eleganse. var ikke fullklaff fra første side men jeg er SÅ glad for at jeg ikke ga meg for den ble så utrolig bra etterhvert! tar gjerne imot boktips fra deg også :)
  du kan finne meg hos:
  http://bokelskere.no/sweetpea

  fin søndag til deg og masse grattis for omtaler i VG,

  vibeke

  SvarSlett