tirsdag 10. august 2010

Min datter.....en knivmaker!


Som mor har en da lov til å være litt stolt av og til! I vår stue ligger denne vakre tollekniven, egenhendig laget av husets eldste datter; Alma på 13 år. Den har bjerkeskaft og slire i skinn....er den ikke fin?

Det er så hyggelig at jentene kommer hjem fra skolen med slike flotte saker de har laget, og ikke minst at de får innblikk i tidligere tiders yrker. Viktig erfaring å ta med seg på veien videre tenker jeg......

1 kommentar:

  1. Så fiiin kniv! Min morfar lagde slike, og det er stas at gammalt handverk kan bli vidareført til nye, friske hender! :)

    Takk for kommentar på bloggen min! Veldig glad for å ha funne butikken din, for den likte eg!! Skal lagre adressa, så veit eg kor eg skal gå neste gong det skal handlast slikt utstyr... :) Har leita etter ein god hjelm til veslejenta som sitt i sykkelvogn til og frå barnehagen. Dei vanlege hjelmane stikk liksom så langt ut bak, og då blir det jo litt ekkelt i støtte hovudet der bak i vogna! Kanskje blir det ny hjelm snart? Og fiiine var dei også, og sett sjølvsagt mor i huset stor pris på!;)

    Ønskar deg lukke til vidare!
    Ha ei fortsatt fin veke!

    SvarSlett