fredag 13. august 2010

La sykkelen din blomstre!!!


Posted by PicasaTjaaaa, noen ganger er for mye av det gode rett og slett litt for mye! Da vi besøkte Amsterdam i vår kunne vi se at mange syklister pyntet sykkelkurvene sine med fargerike ranker med blomster. Mange veldig fine og feminine, mens andre ble nok noe fargerike for oss ( se bilder...ha-ha)

Slik blomsterpynt til sykkelkurven har vist seg ganske så umulig å få tak i her hjemme på berget, og derfor var gleden hos Sykkelpikene stor da vi fant en produsent som ville selge til Norge. I dag har vi levert første bestilling, så om en liten stund vil både ranker med solsikker og vakre roser dukke opp i nettbutikken..... Jeg gleder meg og tror jeg kommer til selv å gå for høstlige solsikker!!!

5 kommentarer:

 1. Utrulig artig blogg. Kva er det med deg og sykkel? Har ein samboar som har 5 syklar og eg har ingen. Men er på vei til å kjøpe ein no :-) Likar gjenbrukstanken din, trur eg skal "følge" deg ;-)

  SvarSlett
 2. Hei hei.

  Takk for kommentar inn hos meg. Så utrolig morsomt å pynt opp sykkelen på den måten. Selv har jeg akkurat begynt å sykkle til jobb. Vi har gått fra å ha to biler til en og da er sykkelen veldig grei å ha. Deilig å få litt trim fra og til jobb.
  Ha en fin lørdag.

  SvarSlett
 3. Så lurt me sykkelpynt! :-) FInfin blogg du har og :-) Eg slenge meg på som følgar!

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommetar inne hos meg! Setter stpr pris på det! Så flink du er med sykkel og sykkeltilbehør! Her i huset er vi alt for dårlige til å sykle. Burde bli bedre og bruke sykkel istedenfor bil slik som det ser ut til at dere gjør! Flinkinger!

  SvarSlett
 5. Hei :)
  For en stilig nettbutikk og flott blogg du har. Nesten så jeg vurderer å kjøpe meg sykkel bare for å kunne iføre meg en av de lekre sykkelhjelmene du selger. og for ikke å snakke om solsikkeranker til å pynte doningen med ;)

  SvarSlett