søndag 23. mai 2010

Det spirer og gror i Sykkelpikenes hage....

Posted by PicasaSom den uerfarne hageeieren jeg er, er jeg innimellom ganske usikker på hvor skillet mellom ugress og hageplanter går. Er ville blomster ugress så fort de kommer innafor hagegjerdet....... Det er jammen godt jeg liker den litt lurvete stilen! Det spirer og gror iallefall........og da er det da noe som trives, eller??

2 kommentarer:

 1. Hmm...jeg lar også jonsokblomstene stå, fordi den har så fin og intens rosafarge. Men, jeg tror de er ugress innenfor gjerdet. Den gule åkersennepen lyser opp, og den brukes vel til dyrefor tror jeg. Men......ugress......

  De hvite klokkene dine var skjønne. Vi har dem i blått, og de er en løkplante. Syrin har du også, ser jeg. Så da har du litt av hvert :)

  Jeg er på vei inn i hagelaget, sammen med et par av mødrene i bhg. Vi skal dra ned snittalderen ;) Tenkte det kunne være noe å lære av den gamle garde.

  Det viktigste er å kjenne at hagen er til glede, fylt av hageplanter eller ville vekster.

  SvarSlett
 2. ...enig med deg Bente, og dette med hagelaget er slettes ikke dumt. De gamle er fremdeles eldst og har som regel et levd liv og mye erfaring å slå i bordet med......
  Gå til kilden Bente!!!

  SvarSlett