onsdag 28. april 2010

Et aldri så lite lotteri!

Sykkelpikene frister med et nytt lite lotteri! Denne gangen er det en stilig BARNEHJELM fra Nutcase som er gevinsten. Fortell oss hvilken hjelm din lille pode kunne ønske seg....kanskje vinner du om du er heldig!

Sykkelpikenes egne basarregler;

1.Du får 1 lodd for å fortelle oss hvilken barnehjelm fra Nutcase ditt barn passer best.

2.Du får 1 lodd for å legge ut en lenke til Sykkelpikenes lotteri på din egen blogg.

3.Du får 1 lodd for å legge deg til som følger til Sykkelpikenes egen blogg

4....og best av alt; Du får 1 lodd dersom du kan fortelle oss at du bruker sykkelhjelm når du er ute på sykkeltur, både med barna og uten barn. Hånden på hjertet!!

Klikk deg inn på sykkelpikene.no


Trekning av basaren bli 30.mai

11 kommentarer:

 1. Hei!! Er jeg virkelig først ute....til å kommentere!!? Har vært følger av dere ei stund,og synes at dere virkelig har masse flott!!! Må innrømme at jeg kunne være flinkere til å bruke hjelm ja....Hm...Blir inspirert av å se på bloggen deres...

  Skulle gjerne vunnet en hjelm til den aktive gutten vår Tor Olav som er 11 1/2 år!!! Han spiller masse fotball,og sykler til og fra skolen hver dag!!! Han ønsker seg hjelmen 8 BALLL. Den er råkul!!

  SvarSlett
 2. Jeg har tre sykkelgutter, og JA vi bruker alltid hjelm, men vi har ikke så kule hjelmer som de fra Nutcase - en sånn grafittihjelm hadde vært topp!
  Jeg er allerede følger!

  SvarSlett
 3. Hei, blir gjerne med og tar 4 lodd! :) Her bruker hele familien sykkerhjelmer! Men de vi har er jo selfølgelig ikke så fine som deres. Prisessa her på 6år ønsker seg en Pretty Pink. Den hadde passet perfekt til hennes rosa sykkel ;)

  SvarSlett
 4. Hei Marit,

  Vannmelonen er storfavoritten her. Vi tar gjerne 3 1/2 lodd. Har blogget om konkurransen, skal finne ut av hvordan jeg kan bli følger, og ja, når drømmesykkelen er på plass blir det hjelm på både datteren og meg. En fin Karen Blixen hjelm på meg og en vannmelon for datteren. Det blir bra!

  SvarSlett
 5. For en utrolig kuul butikk dere har!! Ante jeg ikke i det hele tatt, at det finnes butikker med så kuult utstyr!! Dette var rett og slett skikkelig kuult!!!!

  Hilsen Liv ;O)

  SvarSlett
 6. Hei!!
  Her har vi to tøffe gutter og begge bruker selvsagt hjelm... det gjør jeg også:) Jeg sykler til jobb hver dag og har tenkt å beholde hodet mitt resten av livet. Så derfor tar jeg ingen sjangser!! Men de er jo ikke så tøffe da!!
  Men jeg velger Graffiti som hjelm,den var tøff!!
  Linker dere selvsagt og følger er jeg fra før!!!
  4 herlige lodd på meg!!
  Klem Mona

  SvarSlett
 7. Dzień Dobry

  Jestem Ada,która z e-mailem tutaj wpada

  wara@poczta.forward.pl
  ADA

  SvarSlett
 8. Hei! Så mange fine hjelmer! Føler meg veldig klar til å bytte ut min glinsende blå med en stilig en med lær eller blomster på ;) Lillegutt blir tøff i vannmelonhjelmen. Han sitter i sykkelvogn og da hadde det vært så fint med en skatehjelm siden vanlig sykkelhjelm er litt spiss bak og da ikke spesielt lett å lene hodet bakover. Jeg legger ut en link på bloggen min, men den er ikke aktivt i bruk om dagen. Jeg bruker alltid sykkelhjelm nå etter at jeg har fått barn og har lagt meg til som følger så da får dere bestemme om det blir 3 eller 4 lodd på meg;)

  SvarSlett
 9. Prøver lykken igjen jeg...

  Skulle jeg allikevel være så heldig å vinne igjen ville Ida blitt utrolig søt i en Power Pedals barnehjelm fra nutcase. Hvor mange lodd blir det tro? Følger er jeg allerede, og etter at jeg vant i forrige basar hos sykkelpikene har jeg vært så flink til bruke hjelm. Ble det to eller tre lodd?

  Hilsen Guro

  SvarSlett
 10. Hei Jeg har 3 gutter som alle bruker hjelm når de er ute og sykler. Mellomstemann ønsker seg graffitihjelm fra Nutcase. Skulle jeg vinne er et annet alternativ bumbelbee😁

  SvarSlett
 11. Hei Jeg har 3 gutter som alle bruker hjelm når de er ute og sykler. Mellomstemann ønsker seg graffitihjelm fra Nutcase. Skulle jeg vinne er et annet alternativ bumbelbee😁

  SvarSlett