fredag 12. mars 2010

Testing av nettbutikken

Ja, nå håper vi det bare er få timer igjen til vi kan åpne hjelmbutikken. Vårt domene må komme på plass.....så skal det meste være klart. Første kunde må nok bli meg selv, for tenk om ikke alt virker da.....

Det er flere detaljer i butikken, små detaljer, som jeg gjerne vil arbeide litt mer med etterhvert, men jeg føler nå det er godt nok til at vi kan slå dørene opp. Gleder meg veldig!!

Bildet har jeg lånt fra Yakkay. De har et helt unikt konsept, hvor du selv enkelt kan skifte cover på hjelmen din og få et helt annet uttrykk. Coveret til høyre vil bli å finne hos Sykkelpikene, mens den til venstre( pelslue) vil vi ta inn først til høsten. Vi skal da ikke ha pelsluer nå til våren!!!

3 kommentarer:

 1. Hmm, sånn ser jeg gjerne mannen min til sykkel!!!

  Lykke til med åpningen :) Gleder meg til å titte inn i butikken din!

  Bente

  SvarSlett
 2. Kjempefin butikk, lykke til! Gleder meg til å se flere nyheter. Har også blogget om sykkelhjelmer og butikken deres http://maren.bokklubben.no/?p=1200

  SvarSlett
 3. Tusen takk for det! Det er så hyggelig at Sykkelpikene blir tatt så godt imot! Også er er jo dette med manglende bruk av sykkelhjelm virkelig noe å sette fokus på! Vi håper at vårt bidrag drar i riktig retning!

  SvarSlett