lørdag 6. februar 2010

Å starte en nettbutikk...Har lenge ønsket å starte ett eller en annet for meg selv. Å jo, opp gjennom årene har det ikke skortet på ideer eller fantasier. Men så er det dette med å komme i gang, satse....finne fram den modige siden av seg selv. Det er ikke enkelt når dagene fylles opp med jobb,barn,hund,hus,korps,svømming,venner....... Også er det noe med å få støtte og hjelp fra de nærmeste rundt en. Livet forandrer seg, det går både oppover og nedover. Sist sommer flyttet jeg sammen med kjæresten min, og han gir meg den støtten jeg trenger til å sette igang. Så nå blir det nettbutikk i første omgang på meg. Forsiktig, forsiktig ved siden av alt det andre som er i livet mitt.

Det har vært ganske så mange ting jeg har prøvd å finne ut den siste tida. Hvilke produkter skal jeg selge, hvordan får jeg tak i de, hvilken nettbutikkløsning skal jeg velge, registrere eget firma.....mange, menge ting. Hodet mitt er proppet med ideer og tanker, men hvordan formidle disse til alle dere andre?? Men, veien blir til mens en går. Jeg har bestandig hatt stor tro på at dersom en føler seg litt fram, vil de riktige løsningene komme til en.....så.

Jeg har da landet på at jeg vil lage en nettbutikk som skal selge flotte og stilige sykkelhjelmer,for det meste fra Danmark) og tilbehør som setetrekk, sjal og sykkelvesker. Trygg trafikk har et stort problem med oss "damer" og bruken av sykkelhjelm. Vi bruker det rett og slett ikke. Men hvem vil putte på seg en glinsende blå sportshjelm når du en lørdag skal skli ned til byen med den fine,svarte damesykkelen? Med ny kåpe og korga på styret full av grønnsaker fra torgboden.....nei, da må det være noe som er mer stilig.......se gjerne flere stilige bilder her; http://www.yakkay.com/

Jeg vil gjerne dele mine erfaringer med dere om hvordan jeg setter igang med min nettbutikk, og setter veldig stor pris på tips og råd fra dere som vet. Håper dere vil følge meg i denne, for meg, jungelen av nye ting og tusen avgjørelser...... God helg!

1 kommentar:

  1. Hei =)

    Så spennende med nettbutikk! Jeg har hatt en drøm i lange tider nå med å starte opp en nettbutikk, eller være med å drive en, det høres så spennende ut! Ikke minst lage selve nettbutikken.

    Klem fra meg.

    SvarSlett