søndag 16. januar 2011

Jeg har planer for det nye året!

Jeg føler jeg er veldig heldig for tida. Hvorfor? Jo, ganske så enkelt fordi jeg er på rett vei.... på rett vei dit jeg vil med mitt liv.Det er en fantastisk god følelse det!

Kanskje er det ikke de store, store ting som har hendt.Men store nok for meg. Sykkelpikene.no ble til i året som gikk og jeg fikk lære en hel mengde nye ting i rekordfart. Jeg har hatt veldig god hjelp fra verdens beste samboer, det er visst.....og hatt mang en lærerik samtale med venner og andre mennesker som har kommet min vei. 

Dette året skal jeg ta skrittet videre.......videre ut i den store verden, men fremdeles med base på mitt eget kjøkken. Sykkelpikene skal vokse seg større, og året skal brukes til å sette nye og spennede ideer ut i livet. Du er hjertelig velkommen til å følge meg på ferden......

 

2 kommentarer:

 1. Hei, Marit!
  Så fin layouten din var blitt nå!

  Mens vi nyter ettervinteren, gleder vi oss til vår og sommer og sykkelvær! Vi har ei lita ei som bare venter på at sykkelen kan tas i bruk igjen, og minstemann blir vel klar for minisykkel med støttehjul, evt trehjulssykkel til sommeren. Mor drømmer om en feminin damesykkel i stedet for sin orangerøde herresykkel. Jeg vil sitte mer oppreist når jeg sykler, ikke ligge framover, jeg er tross alt ikke bygd for fart og spenning, men nytelsesturer :)

  Lykke til med Sykkelpikene i 2011!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Etter at jeg oppdaget siden din i fjor har jeg fått mange til å begynne å bruke hjelm når de sykler. Jeg har alltid brukt hjelm - fra jeg lærte å sykle. Jeg føler meg som om jeg sykler naken hvis jeg er uten hjelmen min. Denne sesongen skal jeg få meg en flott hjelm, sånn som du har inne på sykkelpikene.no - Takk for hjelpen med inspirasjon :-)

  SvarSlett